Test alert message!

oyellotest

Lekker afvallen met Oyello, de eiwitshake gezoet met Stevia.

Oyello is een nieuwe eiwitshake die je helpt om af te kunnen vallen en daarbij ook nog lekker smaakt zonder veel suikers te bevatten.

Oyello bevat een zeer hoog gehalte aan eiwitten: 80%. En waar andere eiwitshakes vaak een lager percentage en goedkope soja-eiwitten bevatten, zijn de eiwitten in Oyello uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien bevat de speciaal ontwikkelde formule van Oyello het langzaam verteerbare eiwit 'micellar caseïne'. Je honger wordt door dit eiwit langer onderdrukt en dit helpt je om het langer vol te houden.

Daarbij helpt het hoge percentage eiwitten in Oyello het verlies aan spierweefsel te beperken tijdens het afvallen. Dat is gunstig, omdat spieren meer energie verbruiken dan vetweefsel. Zo helpt Oyello je om na het afvallen op gewicht te blijven. Het “jojo-effect” wordt tegengegaan.

Oyello bevat slechts 99 kcalorieën per portie! Vergelijk dat eens met de hoeveelheid koolhydraten, vetten en suikers in andere afslankproducten!

Oyello is ook verrijkt met een mix van vitaminen en mineralen die bijdragen aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Oyello bevat geen toegevoegde suikers en geen aspartaam maar bevat alleen natuurlijke zoetstoffen uit het Stevia plantje. Oyello is mild van smaak en verkrijgbaar in vanille-stevia en aardbei-stevia. Je mengt het eiwitpoeder heel gemakkelijk met water, (soja)melk, yoghurt en kwark.

Disclaimer: Resultaten zullen per persoon verschillen en zijn niet alleen afhankelijk van het gebruik van Oyello maar van meerdere factoren. Een klein percentage van de gebruikers kan met Oyello binnen korte tijd veel afvallen, maar gewichtsverlies kan niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Oyello is een voedingssupplement. Voedingssupplmenenten zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

 

      

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder