Test alert message!

ORTHICA WEBSHOP | HOGE KORTING

Online Orthica bestekken met hoge korting

Orthica is al 25 jaar specialist op het gebied van probiotica in voedingssupplementen en heeft probiotica voor kinderen, volwassenen en senioren, in kauwtabletten, capsules en sachets. Deze kun je elke dag nemen, thuis of onderweg. De producten van Orthica zijn optimaal ontwikkeld met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten.

Haal meer uit een gezond leven
Goede, uitgebalanceerde voeding en voldoende beweging en ontspanning helpen niet alleen om vandaag fit te zijn maar ook in de toekomst gezond te blijven. Bovendien kunnen levensfases zoals groei, zwangerschap en de overgangsjaren een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich meebrengen. Stress-situaties kunnen invloed hebben op het natuurlijke evenwicht. In deze gevallen kan ondersteuning van de gezondheid met voedingssupplementen van Orthica gewenst zijn om optimaal te kunnen blijven genieten. Die ondersteuning is niet voor iedereen gelijk. Daarom heeft Orthica speciale producten voor onder andere kinderen, voor senioren, voor mannen en voor vrouwen.


Orthica beoogt al 30 jaar bij te dragen aan de kwaliteit van leven in elke fase en elke situatie. Daartoe delen ze kennis met artsen, therapeuten en diëtisten, doen onderzoek en ontwikkelen producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en zijn afgestemd op de variëteit van situaties in het dagelijkse leven. Het zijn producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage kunnen leveren aan een gezond leven. Orthica ontwikkelt op deze manier uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase van het leven en gezondheidssituatie dan ook, iets extra’s kan gebruiken.

Kies voor Orthica kwaliteit
Orthica producten worden naar de laatste wetenschappelijke inzichten ontwikkeld en voldoen aan strenge kwaliteits- en zuiverheidseisen. Orthica producten bevatten gerichte combinaties van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in optimale doseringen met heldere gebruiksadviezen. Alle producten zijn vrij van synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Doordat Orthica gebruik maakt van natuurlijke hulpstoffen en vaak vruchten- en kruidenextracten in de producten verwerkt, is de kleur van sommige tabletten aan variatie onderhevig. Voedingssupplementen van Orthica bieden pure kwaliteit, Orthica kwaliteit.


Productontwikkeling
Een eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met productontwikkeling voor het merk Orthica. Kwaliteit en wetenschappelijke onderbouwing zijn de sleutelwoorden binnen het bedrijf. Aan de ontwikkeling van Orthica producten gaat een lang traject van onderzoek vooraf. We zijn dan ook trots dat we voor dit hele proces de HACCP Certificering hebben ontvangen. Dit betekent dat er bij productontwikkeling, grondstofkeuze, de inkoop, het verpakkingstraject en de (eind)controle van onze voedingssupplementen voortdurend gecontroleerd wordt op hygiëne, zorgvuldigheid en documentatie. Elke fase wordt omschreven en vastgelegd, zodat elk voedingssupplement altijd op dezelfde manier wordt geproduceerd.


Bij Orthica leren ze elke dag bij over de invloed van bepaalde stoffen in de voeding op de gezondheid. De medewerkers volgen de laatste klinische studies en andere wetenschappelijke publicaties en beschikken over een uitgebreide bibliotheek. Al deze informatie kan voor Orthica aanleiding zijn tot het ontwikkelen van een nieuw product of het optimaliseren van een bestaande formule.


Het geheim van Orthica
Orthica producten zijn optimaal gedoseerd voor iedereen in elke fase van het leven. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten wordt bepaald welke producten voor welke doelgroep, welke nutriënten moet bevatten. Het streven naar optimale hoeveelheden houdt in dat sommige producten een hoge, en andere een lage dosering van een nutriënt bevatten, want meer is niet altijd beter. Bovendien bevatten de producten alleen zuivere grondstoffen en bestanddelen om een zo puur mogelijk product aan het lichaam aan te bieden dat bijdraagt aan een goede opname.


Orthica voor baby’s
Baby’s hebben veel energie nodig om goed te kunnen groeien. Na de geboorte breekt een belangrijke periode aan waarin de juiste voedingsstoffen van belang zijn voor met name groei en ontwikkeling van de hersenen (een gunstig effect wordt verkregen bij een inname van minimaal 250 mg DHA per dag) en de botten, en voor het immuunsysteem (vitamine D). Een voedingssupplement kan extra voedingstoffen bieden die van belang zijn voor de ontwikkeling. Dat kan een basisaanvulling zijn in de vorm van vitamine K&D druppeltjes, maar ook een aanvulling die bijvoorbeeld specifiek gericht is op de concentratie (vitamine B12 en foliumzuur). Tijdens de zwangerschap kan de moeder hier al mee beginnen.


Orthica  voor kinderen
Kinderen hebben veel energie nodig om goed te kunnen groeien, spelen en leren. Of het nu gaat om een peuter of een puber; elke levensfase stelt specifieke eisen aan de voeding. Helaas zijn kinderen en tieners soms slechte eters waardoor ze belangrijke stoffen in de voeding kunnen missen. Een voedingssupplement, afgestemd op de leeftijd, kan extra voedingstoffen bieden die van belang zijn voor de ontwikkeling. Dat kan een basisaanvulling in de vorm van een multi zijn, maar ook een aanvulling die specifiek gericht is op de hersenfunctie (een gunstig effect wordt verkregen bij een inname van minimaal 250 mg DHA per dag) of het behoud van sterke botten (calcium). De voedingsbehoefte van kinderen is anders dan die van volwassenen. Zo hebben kinderen naar verhouding een hoge behoefte aan vitamine D, vitamine C en calcium. Maar kinderen hebben weer een lagere behoefte aan andere vitaminen en mineralen. Omdat kinderen geen halve volwassenen zijn als het gaat om hoeveelheden vitaminen en mineralen, heeft Orthica producten ontwikkeld speciaal voor kinderen en hun specifieke behoefte
 
Orthica voor tieners
In de peuter- en kleuterjaren maken ouders zich vaak zorgen over de somseenzijdige voeding van hun kind. Kinderen moeten leren om gevarieerd te eten.Ook de daarop volgende kinderjaren is het soms moeilijk om een gezonde enevenwichtige voeding te realiseren. Verleidingen als snoep, chips, cola enuitnodigende fastfood restaurants zijn soms moeilijk te weerstaan en het aanbodin de schoolkantines laat vaak ook te wensen over. Daarnaast verandert er tijdensde puberteit veel. De dans der hormonen zorgt ervoor dat kinderen in de puberteitsnel groeien (de ‘groeispurt’) en dat de geslachtsorganen zich gaan ontwikkelen.Voedingssupplementen kunnen een zinvolle aanvulling zijn op de dagelijksevoeding van de tiener.Aangezien de voedingsbehoefte van tieners anders is dan die van volwassenen,heeft Orthica producten ontwikkeld speciaal voor tieners en hun specifiekebehoefte.
 
Orthica voor mannen
De favoriete voeding van mannen komt niet altijd overeen met wat hun lichaamnodig heeft. Mannen verschillen op menig vlak van vrouwen, zo ook in hunvoedingsbehoeften. Net zoals de vrouw specifieke voedingstoffen nodig heefttijdens haar zwangerschap of menstruatie, zo ook heeft de man voeding nodig terondersteuning van de weerstand (vitamine D), het energieniveau (vitamine B1, B2, B3, B5,B6 en B12), het hart (vitamineB1) en de bloedvaten (vitamine C).
 
Orthica voor vrouwen
Het leven van een vrouw bevat een aantal duidelijk te onderscheiden fases; zoals de menstruatie-, de zwangerschaps- en de overgangsfase. Van alle vrouwen krijgt 40-80% in een bepaalde levensfase te maken met natuurlijke, lichamelijke veranderingen. Gezonde voeding en de juiste balans tussen in- en ontspanning, helpen bij het onder controle krijgen van deze veranderingen. Zorg daarom voor een goede weerstand en conditie. Dat kan door onder andere veel groente en fruit te eten en dagelijks voldoende te bewegen. Ook voedingssupplementen kunnen extra ondersteuning bieden in bijzondere situaties in het leven van de vrouw
 
Orthica bij kinderwens en zwangerschap
De zwangerschap is een bijzondere periode die speciale aandacht verdient. Vooral wat voeding betreft. Een zwangerschap vraagt veel van het lichaam en spreekt de reserves van het lichaam aan. Daarom is het belangrijk om al vóór de zwangerschap te beginnen met het in optimale (voedings)conditie brengen van het lichaam. Dit komt de kans op zwanger worden, een gezonde zwangerschap en een gezonde baby ten goede. Tijdens de zwangerschap kunnen voeding en voedingssupplementen ondersteuning bieden voor bijvoorbeeld de spieren (vitamine D en magnesium), vermoeidheid (vitamine B2, B3, B5, B6 en B12) en de weerstand (vitamine C).
 
Orthica voor 50+ ers
Nederlanders zien gezondheid als het hoogste goed. Over het algemeen zijn we een heel tevreden volk. Nederland staat op de vierde plek op een lijst van landen waar de mensen het gelukkigst zijn. Daarom willen we graag zo lang mogelijk gezond blijven. Om vitaal te blijven, besteden steeds meer mensen extra aandacht aan lichaam en geest. Naast gezond eten, het geheugen trainen en voldoende bewegen, kan het lichaam met voedingssupplementen worden ondersteund bij het zo lang mogelijk gezond blijven. Zoals vitamine D dat bijdraagt aan het behoud van een goede weerstand.

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder