Test alert message!

LineShaper

WIL JIJ OOK AFSLANKEN? LINESHAPER afslankcapsules HELPEN!

lineshaper

Vermindert:
* De eetlust
* De vetopname
* De vetopslag
* Het hongergevoel

Geen gedoe met shakes en speciale maaltijden, maar neem 2 capsules met een glas water een half uur voor de hoofdmaaltijd in. Na het innemen van de LineShape capsules lost het pitmeel van de Ceratonia siliqua, na circa 5 a 10 minuten, in het aanwezige maagvocht op. Het pitmeel vormt vervolgens in combinatie met het maagvocht, op een heel natuurlijke wijze, een dikke pap. Dit geeft een vol gevoel in de maag, waardoor het hongergevoel afneemt en beperkt de eetlust.

DIRECT NAAR DE BESTELPAGINA: KLIK HIER

Als je je ogen sluit en denkt aan mensen uit China, India of Japan, dan zie je niet veel mensen met een overgewicht. In deze Oosterse landen kwamen ook nauwelijks de bekende welvaartsziekten zoals overgewicht voor.

Overgewicht bevolking Oosterse landen
Het is pas enige jaren geleden dat onze westerse levensstijl tot in deze landen is doorgedrongen. Met als gevolg, dat eerder genoemde welvaartsziekten hier nu ook meer voorkomen. De opkomst van onze westerse eetgewoontes in deze landen zijn één van de veroorzakers van extra kilo's lichaamsgewicht.

Pitmeel vermindert de eetlust
Vroeger was hun voeding gevarieerder dan die van ons. Ook werd in Oosterse landen bij het bereiden van de maaltijd veel gebruik gemaakt van pitmeel van de Ceratonia siliqua. Dit geeft een vol gevoel in de maag, waardoor het hongergevoel afneemt en de eetlust wordt beperkt.

Je optimale gewicht
Tijdens de maaltijd en gedurende de dag werd er veel thee gedronken, getrokken van de bladeren van de Lagerstroemia speciosa, ook wel Banaba genoemd. Het drinken van deze thee is goed voor het behouden van een stabiel bloedsuikerspiegel wat hongergevoel voorkomt en zo het lichaam helpt om op je optimale gewicht te blijven.

Vermindert vetopname en vetopslag
Het extract van de bladeren van Lagerstroemia speciosa, vermindert de vetopname en de vetopslag in het lichaam. Dit is een positief gegeven bij het afslanken.

Behoud van eigenschappen
De nieuwste technieken maken het mogelijk dat zowel het pitmeel en de Lagerstroemia speciosa, met behoud van hun individuele eigenschappen, in één capsule kunnen worden verwerkt.

Afslanken, LineShaper helpt.
Het pitmeel en de Lagerstroemia speciosa in LineShaper, verminderen de eetlust, helpen de bloedsuikerspiegel stabiel te houden wat het hongergevoel voorkomt én verminderen de vetopname en de vetopslag. Gebruik twee tot drie LineShaper capsules met een glas lauw warm water een half uur voor de hoofdmaaltijd. Dat het helpt bij het afslanken.

Ceratonia siliqua:
• Helpt bij het verminderen van de eetlust
• Vermindert hongergevoel
• Helpt bij gewichtsbeheersing

Lagerstroemia speciosa vermindert vetopslag en vetopname
De LineShaper bevat per twee capsules 400 mg extract aan bladeren van de Lagerstroemia speciosa. Dit komt overeen met 4 gram aan verse bladeren. Deze hoeveelheid per dagdosering voorkomt het hongergevoel door het behoud van een stabiele bloedsuikerspiegel. Dit helpt het lichaam om op het optimale gewicht te blijven. Wat ook helpt bij het afslanken is dat dagelijkse dosering, van 4 gram aan vers blad, de vetopname en de vetopslag in het lichaam vermindert.

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder