Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
14 artikelen van merk: Bional
Sorteer op:

Bional gezondheidsproducten. Gemakkelijk besteld. Snel geleverd.

Het assortiment van Bional bestaat uit gezondheidsproducten voor verschillende toepassingen. Bij de ontwikkeling van deze producten wordt al meer dan 30 jaar gebruik gemaakt van de heilzame invloed van natuurlijke ingrediënten. Bional biedt voedingssupplementen voor verschillende behoeftes. Bional gelooft in de kracht van de natuur én de kennis van nu. Daarom combineert Bional de meest vooruitstrevende wetenschappelijke inzichten met uitgebreide kennis van traditionele kruiden- en plantenwijsheden. Ze ontwikkelen gebruiksvriendelijke voedingssupplementen op basis van sterke, geconcentreerde extracten uit planten en bloemen, die je lichaam en geest effectief kunnen ondersteunen.

Bional - Venal extra (40ca)

Venal extra ACTIE

€ 11,99
€ 8,99
Meer over dit product

Bional - Prostavit (90ca)

Prostavit ACTIE

€ 24,99
€ 18,74
Meer over dit product

Bional - Visolie (100ca)

Visolie ACTIE

€ 16,99
€ 12,74
Meer over dit product

Bional - Prostavit trio (3x 90caps)

Prostavit trio TRIO ACTIE

€ 74,97
€ 52,48
Meer over dit product

Bional - Nachtrust all in 1 (20ca)

Nachtrust all in 1 ACTIE

€ 14,99
€ 11,69
Meer over dit product

Bional - Zee magnesium calcium (40ca)

Zee magnesium calcium ACTIE

€ 9,99
€ 7,79
Meer over dit product

Bional - Prostavit forte (90ca)

Prostavit forte ACTIE

€ 37,99
€ 28,49
Meer over dit product

Bional - Nervovit forte (45tb)

Nervovit forte ACTIE

€ 10,99
€ 8,24
Meer over dit product

Bional - Venal (90ca)

Venal ACTIE

€ 19,99
€ 15,59
Meer over dit product

Bional - Prostavit Extra (vh Forte) (30ca)

Prostavit Extra (vh Forte) ACTIE

€ 14,99
€ 11,24
Meer over dit product

Bional - Ideaal gewicht (60ca)

Ideaal gewicht ACTIE

€ 14,99
€ 11,69
Meer over dit product

Bional - Granufink femina (120ca)

Granufink femina € 28,99
Meer over dit product

Bional - Granufink prosta (120ca)

Granufink prosta € 28,99
Meer over dit product

Bional - Stress balans (20tb)

Stress balans ACTIE

€ 11,99
€ 8,99
Meer over dit product
Bional Gezondheidsproducten

Bional Nachtrust All-in-1 bevat zorgvuldig geselecteerde natuurlijke extracten van valeriaan, passiebloem, melisse en slaapmutsje. Valeriaan en passiebloem wekken de slaap op, terwijl valeriaan en melisse je helpen om goed te slapen. Slaapmutsje helpt je om uitgerust wakker te worden.

Bional IdeaalGewicht bevat een speciaal geselecteerde combinatie van natuurlijke ingrediënten die samen je lichaam ondersteunen bij het afvallen. Het combineert de kracht van Glucomannan (voor een verzadigd gevoel) met Bittere Sinaasappel, dat helpt bij gewichtsbeheersing en de vetstofwisseling ondersteunt.

Bional Silhouet is een natuurlijke formule op basis van groene thee, rozemarijn en paardenbloem. De groene thee helpt vetophoping te verminderen en ondersteunt je vetverbranding, terwijl de paardenbloem en rozemarijn je lichaam helpen bij het verteren van voedsel. Deze combinatie helpt je om je silhouet in balans te houden.

Bional Venal is speciaal samengesteld om de bloedsomloop in je benen te ondersteunen. Het bevat een combinatie van natuurlijke extracten: paardenkastanje, wijnblad en muizendoorn. Wijnblad ondersteunt het behoud van sterke bloedvaten. Net als paardenkastanje helpt wijnblad bij het gevoel van zware benen. Paardenkastanje en muizendoorn ondersteunen de bloedcirculatie in je benen.

Bional Visolie bevat per capsule 500 mg visolie met EPA en DHA, en bevat totaal minstens 45% omega-3 vetzuren. Door het speciale productieproces ontstaat er tijdens en na het innemen van Bional Visolie 100 capsules géén vervelende geur. De vetzuren EPA en DHA dragen bij aan het goed blijven functioneren van je hart bij een dagelijkse inname van 250 mg.

Bional Cholesterol bevat een natuurlijk extract van Rode Gist Rijst, dat op zijn beurt weer de stof Monacoline K bevat. Bij een dagelijkse dosering van 10 mg is Monacoline K goed voor het behoud van een normaal cholesterolgehalte. De dagelijkse dosis van Bional Cholesterol bevat precies deze hoeveelheid, om zo je cholesterolgehalte optimaal te ondersteunen.

Bional Echinacea bevat naast een natuurlijk extract van Echinacea purpurea ook vitamines en mineralen om je weerstand te helpen: Echinacea purpurea, Vitamine C, Zink, Selenium. Het sap en de wortel van de plant Echinacea purpurea (rode zonnehoed) en de vitamine C ondersteunen je weerstand. Daarnaast draagt Vitamine C net als selenium en zink bij aan de normale werking van je immuunsysteem en de bescherming van je cellen tegen oxidatieve stress.

Bional Natuurlijk Zee Magnesium bevat magnesium en calcium. Deze mineralen zijn speciaal geselecteerd om je spieren en zenuwen optimaal te ondersteunen. Het magnesium is goed voor de werking van je zenuwstelsel en spieren en ondersteunt een goede gemoedstoestand. Het calcium helpt je spieren goed te functioneren en ondersteunt het behoud van sterke botten. Daarnaast bevat Bional Natuurlijk Zee Magnesium de vitamines B6 en B11, die net als magnesium bijdragen aan de vermindering van vermoeidheid.

Bional Glucosamine bevat vitamines en mineralen die speciaal geselecteerd zijn om je kraakbeen te ondersteunen. Vitamine C ondersteunt je lichaam bij het behoud van gezond kraakbeen, cellen en weefsels. Ook is het goed voor je zenuwstelsel en ondersteunt het net als zink het behoud van sterke botten. Zink en selenium dragen bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels. Daarnaast bevat het de stof glucosamine.

Bional Prostavit, op basis van pompoenpitolie, ondersteunt de functie van je prostaat en helpt je om goed te blijven plassen.

Bional EmoBalans is speciaal samengesteld om je te ondersteunen bij stress-situaties en emotionele periodes. Het bevat een geconcentreerd extract van saffraan, dat je helpt om een goed emotioneel evenwicht, een positieve stemming en innerlijke rust te behouden.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder